Lidt om OK-klubben

Der er nu og da nogle, der spørger mig: Hvad står OK-Klubben for?

O står for omsorg og K står for kultur, og det er det, vores forening bygger på.

Vi vil gerne, at så mange som muligt har lyst til at komme til vores
arrangementer, da vi jo laver mange ting.

Der er mange foredrag og underholdning, i Tirsdagsklubben har man mulighed for at bruge både sine hænder og hjerne til mange ting.

Så er der også 3 klubber, hvor man spiller kort - og tænk, for et medlemskab af 200 kr. årligt, kan man deltage i alle vores arrangementer.

Der er noget næsten hver dag i ugen.

Hvis du ikke er medlem, skulle du se ind i en af vores afdelinger.

Vi er at finde på:

• H.C. Andersensvej nr. 24
• Ærøvej 7C
• Sct. Jørgens Kirke, Parkvej 101

på vores klubdage.

Ellers ring til en i bestyrelsen og få en snak om, hvad vi står for.

OK-Næstved er medlem af Landsforeningen

OK-klubberne i Danmark,

Hjemmeside:

www.ok-klubberne.dk

OK–BLADET
har til formål:

At formidle kontakten inden for OK-Næstved og at orien-tere og referere vedrørende OK- aktiviteter.

OK–Bladet udkommer i august og januar.

Det sendes til alle OK-medlemmer.

Vaccinationer:

Der er ingen informationer om vaccinationer. Følg med på hjemmesiden.

Danske lægers Vaccinationsudvalg står for vaccinationerne og yder en gratis vaccination til et barn i Afrika, for hver sprøjte, der gives i vores regi.

OK – klubbens bestyrelse.

Parkering i fremtiden
på Ærøvej 7c.

oran og bag Ærøvej 7C kun med særlig tilladelse.

I vinduet på bilen på Nettos parkeringsplads må parkeres længst til højre og med gult Netto ”skilt” i vinduet på bilen.

Efterlysning

Desværre gav efterlysningen af personer, der kunne tænke sig at deltage i bestyrelsesarbejdet eller være frivillig hjælper i klubberne, ikke noget resultat. Så vi prøver igen.

Skulle du eller nogen, du kender, være interesseret, hører vi gerne fra dig/jer. Vi vil jo helst undgå indskrænkninger i aktiviteterne.

OK-Klubberne og internettet
Bestyrelsen har for nylig indgået samarbejde med firmaet bag internet-adressen ”Dit Næstved”, som bestyrer en hjemme-side på internettet.

Den omtaler stort set alt, hvad der sker i Næstved.

Det er meningen, at vi i fremtiden også vil bruge denne mulighed for at fortælle lidt mere om vore klubber og deres arrangementer.

Se, hvad der gemmer sig bag adressen ”Dit Næstved” - det er ikke småting!

Hilsen Bjørn